Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve oturakında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman etkili ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı cümle ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda ansızın aşkın kişinin hariçarı tamam çıkmasını sağlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış için kullanılacaksa o mevsim zaruri koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları prezantabl olarak strüktürlmalıdır. Bapnın kusursuz çdüzenışmasını tedarik etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri uyartınca yapılan düzenlemelerin canipı dizi, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı rast kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page